To potrawa, która jest idealnym przykładem tego, że najsmaczniejsze są niestety kalorie!
Kuchnia
-
-
Wiosenne oczyszczenie i wzmocnienie
Nadchodzi wiosna! Czas otrząsnąć się z zimy, pozbyć się zbędnych kilogramów i toksyn, wzmocnić organizm i cieszyć się życiem.
-
Zielone smoothie z selerem i kiwi
Połączenie jabłka i selera naciowego jest wyjątkowo korzystne dla zdrowia.
Czas przygotowania 5 min. Trudność Porcja dla Składników 0 -
Koktajl selerowo-ogórkowy
Kto nigdy nie pił, niesłusznie zakłada, że to musi być niedobre!
Czas przygotowania 5 min. Trudność Porcja dla Składników 5 -
Seler na wiosnę
Cudowne właściwości selera pomagają we wiosennym oczyszczeniu organizmu. Ułatwiają pozbycie się toksyn i zbędnych kilogramów. Wiosenne dieta selerowa z pewnością wyjdzie nam na zdrowie
-
Elegancki krem z pomidorów
Zupa pomidorowa niekoniecznie musi być dopasowana do gustu przedszkolaka!
Czas przygotowania 30 min. Trudność Porcja dla Składników 8 -
Sok z marchewki z olejem
Pamiętam czasy, gdy dzieciom podawano codziennie świeżo wyciśnięty sok z marchewki. To był bardzo dobry pomysł! Warto do niego wrócić.
-
Po najlepsze piwo za ocean
Najlepsze piwo produkowane jest w USA! Ranking amerykańskich naukowców wygrało piwo Michelob Ultra.
-
Piwo równa się przyjemność
Badacze z Indiana University School of Medicine udowodnili, że smak piwa uwalnia dopaminę, jeden z neuroprzekaźników, który przyczynia się do odczuwania przyjemności.
-
Pieczone żeberka z batatami
Oryginalny pomysł na proszony obiad.
Czas przygotowania 1 godz. Trudność Porcja dla Składników 9
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...