Na wiosnę czujemy się często zmęczeni i pozbawieni sił witalnych. Aby uzupełnić brakujące witaminy i minerały wystarczy rozejrzeć się za pospolitym chwastem
Kuchnia
-
-
Seler na wiosnę
Niezbędnym składnikiem naszego wiosennego menu powinien być seler naciowy. Cudowne właściwości selera pomagają w wiosennym oczyszczeniu organizmu. Ułatwiają pozbycie się toksyn i zbędnych kilogramów.
-
Babeczki z awokado
Piękna, elegancka przekąska na wiosenne przyjęcie.
Czas przygotowania 40 min. Trudność Czas oczekiwania 1 godz. Porcja dla Składników 10 -
Wątróbka z cebulką
Warto nauczyć się przygotowywać to tradycyjne danie kuchni polskiej.
Czas przygotowania 15 min. Trudność Czas oczekiwania 2 godz. Porcja dla Składników 7 -
Risotto z owocami morza
Klasyczny przysmak kuchni włoskiej dostępny w Polsce dzięki mrożonkom.
Czas przygotowania 20 min. Trudność Porcja dla Składników 8 -
Makaron z boczkiem, szpinakiem i śmie...
Z pewnością nie jest to danie dietetyczne ale jakie smaczne!
Czas przygotowania 20 min. Trudność Porcja dla Składników 7 -
Tagiatelle z szynką i brokułami
Smak tego dania zależy w dużej mierze od jakości szynki.
Czas przygotowania 20 min. Trudność Porcja dla Składników 6 -
Sałatka z orzo i pomidorów
Makaron orzo nadaje tej sałatce oryginalny wygląd.
Czas przygotowania 30 min. Trudność Porcja dla Składników 6
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...