Smaczna Polska Magdy Gessler

Drukuj
zdj. materiały prasowe
Już w pierwszych dniach listopada w księgarniach pojawi się nowa, niezwykła książka kucharska Magdy Gessler – przewodnik po regionalnych kulinariach Polski. To przewodnik pełen przepisów i informacji o najlepszych lokalnych produktach, które Magda poznała podczas swoich podróży po kraju.

Truskawki kaszubskie jak wspomnienie lata, gęste powidła krzeszowickie, kremowy bundz z wiosennego wypasu owiec, czy pieprzny kindziuk; Magda Gessler zaprasza na niepowtarzalną kulinarną wyprawę. Pokazuje, że w Polsce można znaleźć produkty o unikalnych smakach i wyczarować z nich fantazyjne dania.

„Smaczna Polska. Regionalny przewodnik kulinarny” zawiera oryginalne autorskie przepisy inspirowane tradycyjną kuchnią i lokalnymi specjałami. Przejrzysty podział na regiony pozwoli wzbogacić wycieczki po Polsce o nowe doznania kulinarne, a rady Magdy odmienią Twoją kuchnię na co dzień.

Redakcja

INFO

  • Smaczna Polska. Regionalny przewodnik kulinarny, wydawnictwo Znak, cena 59,90 zł. W księgarniach od 4 listopada 2013.