Japońskie słodycze
Drukuj
Książka „Japońskie słodycze" Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek znalazła się wśród książek nominowanych do tegorocznej edycji konkursu Gourmand World Cookbook Awards.
Gourmand World Cookbook Awards to prestiżowy konkurs na najlepsze książki kulinarne z całego świata. Książka Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek została nominowana w kategoriach: książka o kuchni japońskiej, książka o historii kuchni oraz książka o słodyczach.
Wywiad z autorką: http://www.smakizycia.pl/kuchnia/osobowosci/to-byla-milosc-od-pierwszego-wejrzenia/
Najpopularniejsze wpisy
- 1. Jak odróżnić zabójczego muchomora od przepyszne...
- 2. Podział tuszy wołowej
- 3. Ile gramów płynnego miodu jest w łyżce, czyli n...
- 4. Zapraszamy na nasz fanpage
- 5. Ciasto na naleśniki
- 6. Made by Zuzia
- 7. Rosół Pho
- 8. Makaron z prawdziwkami po włosku
- 9. Arbuz jak viagra
- 10. Najlepsze lody w Warszawie!
Przepisy
-
-
wędzona r... 250 gram ugotowane... 3 sztuki ogórek ki... 1 cebula 1 mała