Polecamy

  • Sandomierz stolicą dobrego sera

    W najbliższy weekend (21-22 czerwca) w Sandomierzu odbędzie się czwarty już festiwal “Czas Dobrego Sera”. Będzie okazja żeby spróbować najlepszych serów z Polski i całego niemal świata!

  • Ramsay w MasterChefie

    Widzów polskiego MasterChefa czeka nie lada gratka. W nowym sezonie programu w jury pojawi się nie kto inny jak sam Gordon Ramsay!

  • Dni Kultury Egipskiej w Warszawie

    Do wygrania wycieczki do Egiptu, do smakowanie egipskie słodycze, do tańczenia gorące letnie rytmy. Zaczynają się Dni Kultury Egiptu!

  • O kuchni kujawskiej

    Muzeum Ziemi Kujawskiej i Dobrzyńskiej we Włocławku zaprasza na promocję nowej publikacji pt. „Gzik, żur i prażucha. Tradycje kuchni kujawskiej”. Promocja odbędzie się w Gmachu Głównym Muzeum przy ul. Słowackiego 1a, w dniu 12 czerwca, o godz. 17.00.

  • Kolacja z Secret Service

    Co pił Barack Obama, jakie danie podano Rabinowi, komu najbardziej smakowała zupa i co pozostawiło najsłodsze wspomnienia po wtorkowej kolacji w Arkadach Kubickiego opowiadają restauratorzy Agnieszka i Marcin Kręglicki w specjalnej relacji tvn

  • Ryby i rybeczki w Bistro Pigalle

    Atrakcyjną promocję przygotowało nowe miejsce na kulinarnej mapie Warszawy - Bistro Pigalle, przy ul. Hożej 41

  • Festiwal „Śląskie Smaki”

    Festiwal „Śląskie Smaki” to największa impreza kulinarna organizowana w naszym regionie. Jego tegoroczna, IX edycja odbędzie się 8 czerwca w Zawierciu. Festiwal, w formie rodzinnego pikniku co roku przyciąga prawdziwe tłumy.

  • „Europa na widelcu”, czyli jak smakuj...

    Dla uczczenie 25. rocznicy pierwszy wolnych wyborów tegoroczna odsłona wrocławskiego święta smaków poświęcona zostanie kulinarnej Europie regionów. Początek Europy na Widelcu już 4 czerwca 2014!

  • Mali smakosze

    Little Chef to miejsce, które największego niejadka zamieni w młodą osobę zainteresowaną gotowaniem i jedzeniem.

  • Food Blogger Fest

    W sobotę 31 maja odbędzie się czwarte już spotkanie blogerów kulinarnych i pasjonatów kulinariów z całej Polski .