Polecamy

  • Ptysie czekają!

    Och, Ptysiu, jakie to praktyczne – powiedziała Gąska Balbinka, gdy po raz pierwszy w życiu zobaczyła jak Ptyś sika. Zawsze gdy piekę ptysie – jakże praktyczne przekąski na każde przyjęcie – przypomina mi się ten stary dowcip.

  • Wiosenny Warszawski Smak

    Zapraszamy na kolejną edycję targów kulinarnych Warszawski Smak! 29 marca w klubie Nowa Jerozolima.

  • WorldFood Warsaw

    Tegoroczne targi WorldFood Warsaw zaskoczą swoim rozmachem, międzynarodowym zasięgiem i wieloma wydarzeniami towarzyszącymi.

  • Miksujemy na zdrowie

    W najbliższą sobotę na terenie warszawskiego BioBazaru w ramach warsztatów kulinarnych dla dzieci sprawdzimy czy da się zmiksować wszystko ze wszystkim? I czy warto?!

  • Zdrowo znaczy pysznie!

    Już w najbliższą sobotę na terenie warszawskiego BioBazaru rozpoczniemy cykl warsztatów dla dzieci, o tym jak gotować pysznie i zdrowo.

  • Zapraszamy na Wege Bazar!

    W niedzielę 22 lutego, w warszawskim klubie Znajomi znajomych wyjątkowa, wegańska edycja Wege Bazaru.

  • Good Food. Edycja Polska

    W kioskach pojawił się pierwszy numer polskiej edycji znanego magazynu kulinarnego Good Food.

  • Nowy Warszawski Smak

    Zapraszamy na kolejną edycję targów kulinarnych Warszawski Smak! Spotykamy się 22 lutego w nowej lokalizacji.

  • Kobieta do zjedzenia

    Magdalena Smalara w recitalu ,,Kobieta do zjedzenia" opowie o jednej z największych namiętności świata czyli o jedzeniu. Usłyszymy piosenki napisane specjalnie do tego spektaklu oraz szlagiery w nowych aranżacjach.

  • Biografia Magdy Gessler

    Słodka, smakowita książka o życiu Magdy Gessler. Pyszna lektura na początek roku. Dla ludzi, którzy lubią życie i kochają gotować.