O mrożonkach?
Drukuj
To nie tak, że wszystko, co mrożone jest złe. Doskonale smakuje mrożony zielony groszek czy szpinak.
Inaczej jest z marchewką czy brokułem, które według mnie po rozmrożeniu są pozbawione smaku. W Polsce ciężko kupić też świeże krewetki, więc w tym przypadku również zostają nam w wersji mrożonej. Odpowiednio mrożone i przechowywane, są znakomite.
Najpopularniejsze wpisy
- 1. Zapraszamy na nasz fanpage
- 2. Jak odróżnić zabójczego muchomora od przepyszne...
- 3. Jak rozwinąć kapelusz kani
- 4. Chinkali, soczyste gruzińskie pierożki
- 5. Podział tuszy wołowej
- 6. Ciasto na naleśniki
- 7. Makaron z prawdziwkami po włosku
- 8. Ile gramów płynnego miodu jest w łyżce, czyli n...
- 9. Makaron z cukinią i pieczarkami
- 10. Rosół Pho
Przepisy
-
-
wędzona r... 250 gram ugotowane... 3 sztuki ogórek ki... 1 cebula 1 mała