Magda Gessler jest zdecydowanie przeciwna żywności modyfikowanej genetycznie. Mówiła o tym w programie telewizyjnym DDTVN.
Komentarze
-
Dobre, bo polskie
Na pytanie dziennikarza, czy gospodarczy patriotyzm ma sens Magda Gessler stwierdziła, że to pytanie dobre dla przedszkolaków, bo dla dorosłych na całym świecie jest jasne, że kupując lokalne wyroby wspieramy lokalna gospodarkę.
-
O mrożonych rybach?
Miałam to szczęście, ze znaczną część swojego życia spędziłam w krajach, w których ryby i owoce morza są świeże, dostępne, najlepsze na świecie. I za tym tęsknię.
-
O mrożonkach?
To nie tak, że wszystko, co mrożone jest złe. Doskonale smakuje mrożony zielony groszek czy szpinak.
-
Historia, czyli psychodrama
„Psychodrama" – powiedział Robert Makłowicz o prowadzonych przez Magdę Gessler „Kuchennych rewolucjach". I dodał, że nie chodzi tam o gotowanie, a program to reklamówki sponsorów.
-
Najpopularniejsze wpisy
- 1. Zapraszamy na nasz fanpage
- 2. Jak odróżnić zabójczego muchomora od przepyszne...
- 3. Jak rozwinąć kapelusz kani
- 4. Chinkali, soczyste gruzińskie pierożki
- 5. Podział tuszy wołowej
- 6. Ciasto na naleśniki
- 7. Makaron z prawdziwkami po włosku
- 8. Ile gramów płynnego miodu jest w łyżce, czyli n...
- 9. Makaron z cukinią i pieczarkami
- 10. Rosół Pho
Przepisy
-
-
wędzona r... 250 gram ugotowane... 3 sztuki ogórek ki... 1 cebula 1 mała