Przygotować sos: wszystkie składniki umieścić w zamykanym naczyniu i energicznie potrząsać aż do uzyskania konsystencji emulsji.
Pokroić warzywa i owoce (poza granatem) w sporą kostkę. Polać sosem. Ozdobić ziarenkami granatu.
kiwi | 3 |
awokado | 1 |
zielona papryka | 1, mała |
cukinia | 1/2, mała |
granat | 1/2 |
sok z limonki | 3 łyżki |
cukier | 1/2 łyżeczki |
oliwa | 6 łyżek |
sól |
Przygotować sos: wszystkie składniki umieścić w zamykanym naczyniu i energicznie potrząsać aż do uzyskania konsystencji emulsji.
Pokroić warzywa i owoce (poza granatem) w sporą kostkę. Polać sosem. Ozdobić ziarenkami granatu.
Przepis pochodzi ze strony Smaki Życia.