Bagietkę pokroić na kawałki o szerokości 2-3 cm. Serek wiejski przełożyć do miseczki. Szczypiorek dokładnie umyć i posiekać na drobne kawałki. Składniki starannie ze sobą połączyć. Dodać sól i pieprz do smaku. Tak przygotowaną masę nakładać na kawałki bagietki.
- Czas 15 min.
- Trudność
- Porcja dla
bagietka | 1 sztuka |
serek wiejski | 200 g |
szczypiorek | garść |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...