Ubić pianę, powoli dosypywać cukier. Do żółtek dodać proszek do pieczenia sok z cytryny i wymieszać. Do ciasta dodać orzyechy i mąki i to dać do białek i delikatnie wymieszać. Na końcu dodać mąki. Ciasto wlać do formy w kształcie spódnicy - u mnie metalowa miska wysmarowana masłem i wysypana wiórkami kokosowymi. Piec 150st. C ok 1godz - w zależności od formy
Gotujemy mleko. W miseczce mieszamy budynie z odrobiną odlanego mleka, cukrem, zółtkami. Masę budyniową wlewamy do mleka i gotujemy gęsty budyń. Zimny budyń miksujemy z masłem.
Krem dzielimy na koplorystyczne części
Biszkopt dzielimy na 3 części każdą smarujemy kremem z dodaną esencją kawową i smarujemy drzemem porzeczkowym. Wykrajamy dziurkę na lalkę i wkłądamy tam zafoliowaną do pasa lalkę.
Resztę kremów barwimy wg potrzeb barwnikami spożywczymi -naturalnymi lub kupnymi.
Dekorujemy sukienkę.
Smacznego!!!!