Szpinak dokładnie umyć. Dodać kawałki tuńczyka. Ser feta pokroić na kawałki. Wszystko połączyć. Dodać oliwę z oliwek oraz sos balsamiczny. Delikatnie wymieszać.
- Czas 20 min.
- Trudność
- Porcja dla
świeży szpinak | 1 opakowanie |
tuńczyk w sosie własnym | 185 g |
ser feta | 270 g |
oliwa z oliwek | 1 łyżka |
Sos balsamico | 1 łyżka |
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...