- Czas 20 min.
- Trudność
- Porcja dla
makaron spaghetti | 500g |
czosnek niedźwiedzi | duży pęczek |
parmezan | 100g |
oliwa | 1/4 szklanki |
sól i pieprz do smaku | |
Błyskawiczne wiosenne danie z modnym czosnkiem niedźwiedzim.
Czosnek umyć, osuszyć, posiekać. Ugotować makaron. Rozgrzać oliwę w rondlu, dodać czosnek. Gdy opadnie dodać makaron. Doprawić do smaku. Podawać z wiórkami parmezanu.
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...