- Czas 10 min.
- Trudność
- Porcja dla
czerwona papryka | 1/2 |
żółta papryka | 1/2 |
serek bieluch | 1 opakowanie |
ser pleśniowy | plasterek |
seler naciowy | 2gałązki |
sól | |
Seler obrać z twardych włókien, opłukać, osuszyć. Zmiksować twarożek z serem pleśniowym. Ewentualnie dosolić do smaku. Gałązki selera pokroić w poprzek na kawałki. Każdy kawałek napełnić serem. Ozdobić 1słupkami papryki i precelkami.
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...