- Czas 15 min.
- Trudność
- Porcja dla
seler naciowy | 1 |
masło orzechowe | 400 g |
rodzynki | 150 g |
Seler naciowy to bardzo zdrowa przekąska, w tej postaci łatwo włączyć go w menu przyjęcia.
Seler obrać, umyć i dokładnie osuszyć. Pokroić na zgrabne „łódeczki”. Napełnić łodygi masłem orzechowym a na wierzchu położyć rodzynki.
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...