Sałatę kładziemy na talerzu, dodajemy pomidorki przekrojone w pol, polewamy sosem, posypujemy ziarnami i na koniec dodajemy kawalki szynki. Pycha!
- Czas 30 min.
- Trudność
- Porcja dla
mix sałat | 1 opakowanie |
grillowana cukinia z przyprawami w plastrach | 1 |
pomidory koktajlowe | 8 |
sos vinegrette | 5 łyżek |
prażone ziarna słonecznika dyni | 3 łyżki |
szynka Szwarcwaldzka | 2 plastry |
pieprz sół | do smaku |
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...