Zapieczona pod grillem ryba w miodowej marynacie, cieszy zmysły chrupiącą karmelową skórką. Jej ostro-słodki smak jest idealny pod zimne piwo.
Przepisy - Ryby
-
-
-
-
-
Sałatka z łososia na ciepło
Sałatka z łososia z młodymi ziemniakami podana na ciepło może być zarówno daniem głównym jak i przekąską. Z tej ilości składników jest to danie głó...
Czas przygotowania 30 min. Trudność Porcja dla Składników 6 -
Raki w śmietanie z tymiankiem
Co prawda raki w polskich sklepach są przeważnie chińskie to nadal możemy z nich przyrządzić znakomitą potrawę kuchni staropolskiej.
Czas przygotowania 20 min. Trudność Porcja dla Składników 9 -
Omlet z egzotyczną nutą
Swojski omlet, przyprawiony egzotyczną pietruszką japońską lub kolendrą, podany z mięsem kraba i krewetkami będzie egotyczną wariacją na temat dobr...
Czas przygotowania 10 min. Trudność Porcja dla Składników 8 -
Dorsz na warzywach
Idealne, lekkie danie na ciepłe dni.
Czas przygotowania 40 min. Trudność Porcja dla Składników 9 -
-
Najpopularniejsze wpisy
- 1. Jak odróżnić zabójczego muchomora od przepyszne...
- 2. Podział tuszy wołowej
- 3. Ile gramów płynnego miodu jest w łyżce, czyli n...
- 4. Zapraszamy na nasz fanpage
- 5. Ciasto na naleśniki
- 6. Made by Zuzia
- 7. Rosół Pho
- 8. Makaron z prawdziwkami po włosku
- 9. Arbuz jak viagra
- 10. Najlepsze lody w Warszawie!
-
Dla wielbicieli makaronu zakup takiej maszynki to z pewnością opłacalna inwestycja.
-
Na pytanie po co komu wirówka do suszenia sałaty odpowiedź jest prosta – żeby mieć smaczną sałatę.
-
Pomysł wydaje się tak prosty, że aż dziw, że nikt na to nie wpadł wcześniej. Cudownie rzeźbiony w...
-
Choć arbuz dzięki zawartości cytruliny działa jak viagra, w dawnej Polsce był stosowany do studze...
-
Sok z arbuza nie tylko gasi pragnienie w upalny dzień, nie tylko zaskakuje smakiem (nieco innym i...