Pomidory i ogórka umyć i pokroić w drobną kostkę. Ser pokroić w mała kosteczkę i wymieszać z warzywami. Dodać śmietanę i doprawić solą i pieprzem. Wymieszać.
Plastry szynki zwinąć w rożki, do których włożyć sałatkę. Udekorować ziołami.
szynka | 6 plastrów |
ser żółty | 100 g |
śmietana 12% | 3 łyżki |
pomidory średnie | 3 |
ogórek | 1 |
zioła do dekoracji | |
pieprz |
Pomidory i ogórka umyć i pokroić w drobną kostkę. Ser pokroić w mała kosteczkę i wymieszać z warzywami. Dodać śmietanę i doprawić solą i pieprzem. Wymieszać.
Plastry szynki zwinąć w rożki, do których włożyć sałatkę. Udekorować ziołami.
Przepis pochodzi ze strony Smaki Życia.