Świeżo przegotowaną wodą zalewamy cały imbir, tymianek, melisę oraz pokrojoną w plastry cytrynę. Dodać miód. Wymieszać. Podawać ciepłe.
- Czas 5 min.
- Trudność
- Porcja dla
woda | 3 szklanki |
kawałek świeżego imbiru | 1 |
melisa | 2 gałązki |
tymianek | 4 gałązki |
cytryna | 1/2 |
miód | 2 łyżki |
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...