Szalotki bardzo drobno pokroić. Wymieszać twarożek ze skórką i sokiem z cytryny oraz z szalotkami. Posmarować plastry łososia, zwinąć w rulony, przewiązać szczypiorkiem.
- Czas 15 min.
- Trudność
- Porcja dla
plastry wędzonego łososia | 5 |
serek kremowy (typu Bieluch) | 1 opakowanie |
szalotka | 1-2 |
skórka z cytryny | 1 |
sok z cytryny | 1 łyżka |
szczypiorek | do dekoracji |
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...