Ciasto ;
Jaja wrzucamy do miski robota i ubijamy na puszystą masę z cukrem pudrem .
Następnie dodajemy mąkę z proszkiem i kakaem ,delikatnie mieszamy ,na koniec dodajemy rum .Wylewamy na foremkę tortową o srednicy 27cm i pieczemy ok 30 min w 180st
Po upieczeniu odrazu układamy ciasto do góry nogami an deseczce ,dzięki temu będzie równiutki z każdej strony .Studzimy
Następnie przekrajamy na 3 części.
Budyń gotujemy według przepisu na opakowaniu .Studzimy
Masło ucieramy na puszystą białą masę z cukrem ,następnie po 1 łyżce dodajemy budyń ,cały czas miksując .
Pierwszą część biszkoptu nasączamy rumem i smarujemy pomarańczowym dżemem ,przykrywamy drugim krążkiem ,znów nasączamy rumem i smarujemy masą kawową ,na to 3 krążek ,wierzch smarujemy cienko masą i posypujemy orzechami ,odrobinę masy zabarwiłam na żółto i zrobiłam napis ,a resztą udekorowałam tort .