Zaloguj się lub utwórz konto
Mam konto ale nie mogę się zalogować
Przepis użytkownika
Po upieczeniu i wystudzeniu ciasta na jednym ze spodów rozsmarować podgrzane ciepłe powidła i przykryć drugim ciastem z warkoczykiem.
Na wierzch rozsmarować masę kajmakową i dowolnie udekorować.
Z podanej ilości ciasta wychodzą trzy mazurki.
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
Spółka Smaki Życia oświadcza:
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...