Późne maliny można połączyć z żurawinami w pyszny sos.
Przepisy
-
-
Sos żurawinowo-malinowy
Późne maliny można połączyć z żurawinami w pyszny sos.
Czas przygotowania 20 min. Trudność Porcja dla Składników 5 -
Sos żurawinowy
Sos jest wspaniałym dodatkiem do serów, mięs, wędlin i pasztetów.
Czas przygotowania 20 min. Trudność Porcja dla Składników 5 -
Sos żurawinowy
Sos jest wspaniałym dodatkiem do serów, mięs, wędlin i pasztetów.
Czas przygotowania 20 min. Trudność Porcja dla Składników 5 -
Polski gulasz na zimne dni
Sycący i rozgrzewający gulasz można podawać z kaszą jęczmienną i kiszonymi ogórkami, ale doskonale smakuje również z samym pieczywem.
Czas przygotowania 2 godz. 30 min. Trudność Porcja dla Składników 14 -
-
Kluski z makiem
Niektórzy nie wyobrażają sobie bez nich wigilijnej kolacji. Oto mój sposób na kluski z makiem.
Czas przygotowania 30 min. Trudność Porcja dla Składników 7 -
Moćka – śląski deser świąteczny
Czas przygotowania 3 godz. 20 min. Trudność Porcja dla Składników 9 -
Najpopularniejsze wpisy
-
Dla wielbicieli makaronu zakup takiej maszynki to z pewnością opłacalna inwestycja.
-
Na pytanie po co komu wirówka do suszenia sałaty odpowiedź jest prosta – żeby mieć smaczną sałatę.
-
Pomysł wydaje się tak prosty, że aż dziw, że nikt na to nie wpadł wcześniej. Cudownie rzeźbiony w...
-
Choć arbuz dzięki zawartości cytruliny działa jak viagra, w dawnej Polsce był stosowany do studze...
-
Sok z arbuza nie tylko gasi pragnienie w upalny dzień, nie tylko zaskakuje smakiem (nieco innym i...