Posiekaj pietruszkę, cebulę, tymianek, bazylię i czosnek. Wymieszaj z serkiem i dopraw do smaku solą i pieprzem. Nadziej wafelki i smacznego!
- Czas 10 min.
- Trudność
- Porcja dla
serek Ricotta | 250 g |
natka pietruszki | 2 łyżki |
cebula | 05 |
posiekany tymianek | 1 łyżka |
bazylia | 10 listków |
czosnek | 1 ząbek |
sól pieprz | do smaku |
waflowe jajka Vafini | 16 |
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...