Posiekaj cebulę i koperek, dodaj pokrojonego na małe kawałki łososia, sól, pieprz oraz możesz dodać łyżkę odsączonych kaparów. Pokrop niewielką ilością soku z cytryny i oliwą. Nadziej wafelki i smacznego! :)
- Czas 15 min.
- Trudność
- Porcja dla
cebula | 1 |
wędzony łosoś | 300 g |
koperek | szczypta |
kapary | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
oliwa | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
waflowe jajka Vafini | 16 |
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...