Podsmaż razem zamarznięty szpinak, rozstrzepane jajko, zeszklony ząbek czosnku, śmietanę, pieprz i sól do smaku. Nadziej połówkę foremki, a do drugiej włóż półówkę plasterka cytryny oraz paseczek łososia.
- Czas 25 min.
- Trudność
- Porcja dla
łosoś | 100 g |
cytryna | 1 |
szpinak | 100 g |
kurze jajko | 1 |
śmietana | 1 łyżka |
czosnek | 1 ząbek |
pieprz i sól | do smaku |
waflowe miseczki Vafini | 18 |
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...