Kolejno:pokruszona w dłoniach sałata lodowa,pokrojona w kostkę czerwona cebula,pokrojone w plastry ogórki małosolne,pokrojone w kostkę pomidory malinówki,pokrojona w kostkę rzodkiewka,starty ser parmezan,świeżo zmielona sól i świeżo zmielony pieprz
- Czas 20 min.
- Trudność
- Porcja dla
pomidory malinówki | 3 sztuki |
ogórki małosolne | 3 sztuki |
sałata lodowa | 1 sztuka |
czerwona cebula | 1 sztuka |
ser parmezan | 250g |
rzodkiewki | 6 sztuk |
sól | według uznania |
pieprz | według uznania |
Najpopularniejsze wpisy
- 1. Jak odróżnić zabójczego muchomora od przepyszne...
- 2. Podział tuszy wołowej
- 3. Ile gramów płynnego miodu jest w łyżce, czyli n...
- 4. Zapraszamy na nasz fanpage
- 5. Ciasto na naleśniki
- 6. Made by Zuzia
- 7. Rosół Pho
- 8. Makaron z prawdziwkami po włosku
- 9. Arbuz jak viagra
- 10. Najlepsze lody w Warszawie!
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...