Owoce dokładnie umyć. Owoc arbuza i mango wykrajać. Tak przygotowane pokroić na kawałki. Na drewniane patyczki do szaszłyków powbijać kolejno kawałki wszystkich owoców. W miseczce umieścić jogurt naturalny, w którym opcjonalnie można maczać owoce. Przekąska idealna na upalne, letnie dni.
- Czas 15 min.
- Trudność
- Porcja dla
winogrona | 250 g |
arbuz | 250 g |
truskawki | 250 g |
mango | 1 szt |
jogurt naturalny | 200 g |
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...