Truskawki i borówki dokładnie umyć. Kiwi obrać ze skórki. Truskawki i kiwi pokroić na kawałki. Wszystkie owoce umieścić w salaterkach. Na wierzchu polać jogurtem naturalnym.
- Czas 15 min.
- Trudność
- Porcja dla
truskawki | 250 g |
kiwi | 2 szt |
borówka amerykańska | 250 g |
jogurt naturalny | 200 g |
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...