Wszystkie składniki /poz. 1-5 / umieszczamy w malakserze i miksujemy . Ciasto zagniatamy w kulkę i chłodzimy w lodówce ok 1/2 godziny . Blaszkę do tarty smarujemy masłem i posypujemy bułka tartą . Po wyjęciu z lodówki rozwałkowujemy ciasto i wykładamy na blaszkę . Nakłuwamy środek widelcem. Piekarnik nagrzewamy do 200 C .Ciasto wykładamy papierem do pieczenia i obciążamy fasolą , grochem lub ryżem i pieczemy ok 20 min. Po tym czasie zdejmujemy papier , zmniejszamy temp. do 175 C i podpiekamy jeszcze ok 5 min. Pamiętajmy, że ciasto nie może być zbyt mocno spieczone, po wystygnięciu jeszcze stwardnieje .
Jajka miksujemy z cukrem , wstawiamy na mały ogień . Dodajemy sok i skórkę z cytryn .
Kiedy ciasto wystygnie nakładamy krem i dekorujemy owocami . Umieszczamy w lodówce na ok 1 godzinę .