Kiełbaski kroimy wzdłuż na cztery części. Formę smarujemy masłem i układamy kiełbaski . Warzywa kroimy i rozkładamy równomiernie we foremce. Posypujemy startym serem żółtym i przyprawiamy. Wkładamy do nagrzanego piekarnika na około 30 minut.
- Czas przygotowania 20 min.
- Czas oczekiwania 30 min.
- Trudność
- Porcja dla
kiełbasa zwyczajna | 3 laski |
pomidorki koktajlowe | 300 dkg |
seler naciowy | 1 |
cebula | 2 |
papryka czerwona | 2 |
czosnek włoski w oleju OLE | 1 słoiczek |
ser żółty | 15 dkg |
rozmaryn | 1 gałązka |
pieprz czarny | szczypta |
sól | pół łyżeczki |
masło | łyżka |
CZOSNEK WŁOSKI W OLEJU OLE | 1 słoiczek |
Najpopularniejsze wpisy
- 1. Jak odróżnić zabójczego muchomora od przepyszne...
- 2. Podział tuszy wołowej
- 3. Ile gramów płynnego miodu jest w łyżce, czyli n...
- 4. Zapraszamy na nasz fanpage
- 5. Ciasto na naleśniki
- 6. Made by Zuzia
- 7. Rosół Pho
- 8. Makaron z prawdziwkami po włosku
- 9. Arbuz jak viagra
- 10. Najlepsze lody w Warszawie!
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...