Zaloguj się lub utwórz konto
Mam konto ale nie mogę się zalogować
Przepis użytkownika
Żelatynę rozpuścić w szklance przegotowanej wody.
2/3 porcji porzeczek zmiksować z miodem i cukrem pudrem.
Pomieszać z serkiem i żelatyną.
Włożyć do pucharków i lekko schłodzić.
Udekorować odłożonymi porzeczkami.
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
Spółka Smaki Życia oświadcza:
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...