Z każdej kromki pieczywa wyciąć szklanką kółko. Opiec w tosterze (dowolnie). Posmarować twarożkiem. Na twarożku ułożyć po kawałeczku śledzia, plasterki ogórka i gałązki koperku.
- Czas 10 min.
- Trudność
- Porcja dla
pieczywo pszenne tostowe | 6 kromek |
filety śledziowe | 6 |
twarożek kremowy | 6 łyżek |
ogórek | 1 |
koperek | |
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...