Układamy kolejno: sałatę, szpinak, cebulę, jajka i łososia,pomidorki i grzanki. Na koniec sałatkę polewamy pesto.
- Czas 20 min.
- Trudność
- Porcja dla
wędzony łosoś sałatkowy | 1 opakowanie |
jajko na twardo | 1 |
czerwona cebula | 1 |
sałata lodowaduktu | 2 liście |
listki szpinaku | 6 |
pomidorki koktajlowe | 1 |
pesto bazyliowe | 2 łyżeczki |
mini grzanki | 8 |
pesto bazyliowe | 2 łyżeczki |
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...