Warzywa dokładnie umyj i osusz. Do rukoli dodaj pokrojone pomidorki koktajlowe. Cebulę posiekaj w paski. Wrzuć do salaterki. Wszystko wymieszaj. Dodaj szczyptę soli i pieprzu. Na koniec wszystko polej oliwą z oliwek.
- Czas 25 min.
- Trudność
- Porcja dla
rukola | 125 g |
pomidorki koktajlowe cherry | 250 g |
czerwona cebula | 1 szt |
oliwa z oliwek | 2 łyżki |
pieprz | szczypta |
sól | szczypta |
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...