Zmiksować twaróg, śmietanę i czosnek na gładką pastę. Doprawić sola i pieprzem. Masę przełożyć do szprycy i ozdobnie wycisnąć na krakersy.
- Czas 15 min.
- Trudność
- Porcja dla
okrągłe krakersy | 150 g |
śmietana 18% | 3 łyżki |
chudy twaróg | 200 g |
czosnek | 2 ząbki |
biały pieprz | |
ogórek, bazylia i pomidory do dekoracji | |
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...