- Czas 5 min.
- Trudność
- Porcja dla
jarmuż | 4-5 liści |
ogórki świeże | 2 |
jabłko | 1 |
kiwi | 2 |
seler naciowy | 2 gałązki |
korzeń imbiru | kawałek 5 cm |
cytryna | 1 |
Przepis dostaliśmy aż z Nowego Jorku, od Łukasza i jego żony. Dziękujemy. Pijmy na zdrowie!
Obrać i opłukać warzywa. Pokroić na kawałki. Wszystkie składniki poza cytryną zmiksować w blendrerze. Dodać sok z cytryny, wymieszać i natychmiast wypić.
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...