- Czas 5 min.
- Trudność
- Porcja dla
seler naciowy | 1 gałązka |
ogórek | pół |
natka pietruszki | pół pęczka |
sok z 1 cytryny | |
ulubiona woda mineralna | ok. pół szklanki |
Wszystkie składniki dokładnie zmiksować w blenderze lub przepuścić przez nowoczesną, wolnoobrotową wyciskarkę do soków. Jeśli używamy wyciskarki wrzucamy do niej cala cytrynę bez skórki. Pić najlepiej na czczo, jako śniadanie.
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...