- Czas 5 min.
- Trudność
- Porcja dla
maślanka | 200ml |
świeży ogórek | 1-2 |
koperek | garść |
mięta | garstka |
sól i pieprz | |
Orzeźwiająca bomba witaminowa w sam raz na śniadanie w upalny dzień.
Ogórki umyć, obrać jeśli trzeba. Przekroić na połówki wzdłuż. Usunąć pestki. Zmiksować ogórki, zioła i maślankę. Doprawić do smaku.
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...