Zaloguj się lub utwórz konto
Mam konto ale nie mogę się zalogować
Przepis
Sałatę umyć i osuszyć. Cebulę pokroić w krążki. Pomidory pokroić w ósemki. Ogórki pokroić w plasterki. Fetę pokroić w kostkę.
Na sałatę wyłożyć pozostałe warzywa i kostki fety. Oddzielnie podać oliwę i ocet.
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
Spółka Smaki Życia oświadcza:
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...