- Czas 10 min.
- Trudność
- Porcja dla
kiełbasa cienka, grillowa | 4 kawałki po ok 150 |
papryka czerowna | 1 |
Papryka Żółta | 1 |
papryka zielona | 1 |
cebula | 1 |
sól i pieprz do smaku | |
Kiełbasę pokroić w grube plasterki. Papryki umyć, oczyścić i pokroić w kawałki. Cebule obrać i pokroić w plastry. Na szpadki do szaszłyków nadziewać na przemian papryki, kiełbasę i cebulę. Grillować aż warzywa będą miękkie. Zamiast papryki można użyć pomidorów pokrojonych w plastry
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...