Opiec kromki bagietki w tosterze i skropić oliwą. Pokroić ser na małe kawałki. Umyć winogrona i pokroić na połówki usuwając pestki. Ułożyć na grzankach ser i winogrona. Udekorować tymiankiem
- Czas 10 min.
- Trudność
- Porcja dla
bagietka | 6 kromek |
niebieski ser | 70 g |
czerwone winogrona | 6 |
oliwa | 2 łyżki |
świeży tymianek | garść |
pieprz | |
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...