Liście sałaty lodowej układamy na talerzu,na ułożone liście sałaty układamy pokrojonego w paski 1 grejpfruta,obok ukladamy pokrojone banany,na górę sypiemy twaróg,całość kropimy sokiem z wyciśniętego grejpfruta
- Czas 15 min.
- Trudność
- Porcja dla
sałata lodowa | 1 |
czerwony grejpfrut | 2 |
banan | 2 |
twaróg półtłusty | 150g |
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...