- Czas 5 min.
- Trudność
- Porcja dla
czosnek niedźwiedzi | 6 listków |
pomidorki koktajlowe | 9 |
mozzarella | 250 g |
oliwa | 2 -3 łyżki |
sól i pieprz do smaku | |
Listki czosnku umyć, osuszyć, posmarować oliwą. Mozzarellę pokroić w kostki, posolić, oprószyć pieprzem Pomidorki umyć, osuszyć. Na patyczki do szaszłyków nabijać kostki sera owinięte w listki czosnku niedźwiedziego i pomidorki. Skropić oliwą. Podawać natychmiast ze świeżym, białym pieczywem.
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...