- Czas 15 min.
- Trudność
- Porcja dla
awokado dojrzałe | 1 |
jajka | 2 |
dobra feta | 50 g |
ulubione zioła | 1 łyżka |
sok z cytryny | 2 łyżki |
oliwa | 1 łyżka |
sól i pieprz do smaku | |
Ugotować jajka na twardo. Schłodzić, obrać, pokroić w cząstki. Obrać i pokroić awokado w dużą kostkę. Skropić sokiem z cytryny. Pokroić fetę w kostkę. Wymieszać składniki sałatki, skropić oliwą, posypać ulubionymi ziołami, solą i pieprzem
Najpopularniejsze wpisy
- 1. Jak odróżnić zabójczego muchomora od przepyszne...
- 2. Podział tuszy wołowej
- 3. Ile gramów płynnego miodu jest w łyżce, czyli n...
- 4. Zapraszamy na nasz fanpage
- 5. Ciasto na naleśniki
- 6. Made by Zuzia
- 7. Makaron z prawdziwkami po włosku
- 8. Arbuz jak viagra
- 9. Fasolka po bretońsku
- 10. Ciasto na pizzę
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...