- Czas 15 min.
- Trudność
- Porcja dla
arbuz | 1 szt |
ser feta | 270 g |
mięta | garść |
Arbuz to wspaniały składnik sałatek. Połączenie z fetą jest klasyczne.
Wydrążyć miąższ z arbuza i pokroić w kawałki. Posypać całość serem feta. Przyozdobić listkami świeżej mięty.
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...