Kasza jaglana gorzka?
Drukuj
Wiele osób uważa, że kasza jaglana jest niesmaczna, bo gorzka.
Są dwa dobre sposoby aby pozbawić kaszę jaglaną goryczki. Możemy przelać ją wrzątkiem na sicie przed gotowaniem lub podprażyć na suchej patelni a potem zalać wrzątkiem i ugotować.
Redakcja
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...