Wałeczek na rączce
Drukuj
Urządzenie znakomite nie tylko dla perfekcjonistów, których dręcz myśl, że tam pod spodem, pod warstwą czekolady czy kajmaku kryje się niezupełnie równa warstwa ciasta.
To proste urządzenie jest naprawdę przydatne przy wyklejaniu blach kruchym ciastem. Dla miłośników tart wyposażenie obowiązkowe.
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...