Silikonowa łopatka
Drukuj
Nazwa ”łopatka” w tym przypadku nie ma już żadnego związku z kształtem narzędzia. Jest to raczej gibkie, dokładne i przyjazne przedłużenie dłoni. Idealne dla tych, którzy cierpią, gdy resztka bitej śmietany trafia do zlewu.
Z silikonową łopatką nic się nie zmarnuje. Znakomicie zastępuje też tradycyjną łopatkę do odwracania placków i naleśników na patelni.
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...