Łyżka cedzakowa
Drukuj
Do nabycia na każdym bazarze i jarmarku ludowym. Absolutnie niezbędna. Co prawda produkują metalowe, plastikowe i różne łyżki z dziurkami, ale tej drewnianej nic nie zastąpi.
Nie drapie delikatnej powierzchni garnka w czasie połowu klusek, ma swoistą szorstkość drewna, co powoduje, że kluski z niej nie spadają i nie ślizgają się.
Najpopularniejsze wpisy
Wydarzenia
-
Filozofia mądrego gotowania w zgodzie z naturą, wyjątkowa architektura, zaskakujący design, lokal...
-
Spółka Smaki Życia oświadcza:
-
Czy wiemy, jaki jest współczesny smak Berlina? Jeśli nie, to od 17 do 29 października będzie możn...
-
Pierwsze dni jesieni kojarzą się nieodmiennie z kwitnącymi wrzosami. Ale czy wszystkie rośliny, ...
Śladami smaków
-
Tłuściutkie, chrupiące, obrzydliwie smakowite. Trudno powiedzieć, kto dokładnie wymyślił frytki. ...
-
Choć ludzkość znała i uprawiała arbuzy już półtora tysiąca lat przed naszą erą do Europu trafiły ...